Oikeus hylkäsi johtajasopimuksesta tehdyn valituksen

Turun hallinto-oikeus on hylännyt Rauno Luttisen ja Helka Huttelen valituksen Pyhärannan kunnan ja kunnanjohtaja Matti Muukkosen välisestä ohtajasopimuksesta.

Oikeuden päätöksen mukaan valtuuston tekemä päätös johtajasopimuksesta ei ole syntynyt lainvastaisesti eikä asian valmistelu ole ollut puutteellista, virheellistä tai harhaanjohtavaa.Hallinto-oikeus hylkäsi

Muukkosen oikeudenkäyntikuluvaatimuksen. Muukkonen vaati, että ensisijaisesti valituksen tekijät ja toissijaisesti Pyhärannan kunta velvoitetaan maksamaan hänen oikeudenkäyntikulunsa.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot