Pyhärannan suojeluskuntalippu luovutetaan sotamuseolle

Pyhärannan kunnanhallitus päätti luovuttaa kunnan hallussa olevan Pyhärannan suojeluskuntalipun Helsingin sotamuseoon. Kaikki suojeluskuntien liput ovat sotamuseossa lukuun ottamatta Uudenkaupungin suojeluskunnan lippua, joka on Varsinais-Suomen maakuntamuseossa.

Lipun luovutus on tarkoitus tehdä ensi kesänä Pyhärantapäivän yhteydessä, kun miinalautta Pyhäranta tekee perinteisen vierailunsa tapahtumaan. Miinalautta vierailee Pyhärannassa 29.6.–1.7.

Pyhärannan lippua on tähän asti säilytetty kunnan omassa arkistossa.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot