Pyhäranta kilpailuttaa työterveyshuollon

Pyhärannan kunta kilpailuttaa uudelleen työterveyshuollon. Tähän asti kunta on ostanut palvelun Laitilan työterveydestä.

Kilpailutuksessa todetaan, että ensisijainen vaihtoehto palvelun tarjoamiselle on Pyhärannan terveyskeskus ja toissijaisena palveluntarjoajan osoittama toimipiste kuitenkin siten, että sen tulee sijaita jossain Pyhärannan naapurikunnista.Kilpailuttamisen taustalla on se, että Laitilan työterveyden toiminta on siirtymässä

Laitilan kaupungilta Laitilan Terveyskodin alaisuuteen. Siirron on tarkoitus tapahtua syyskuun alussa tänä vuonna. Pyhärannan ja Laitilan työterveyden välinen työterveyshuoltosopimus siirtyisi uudelle palvelun tuottajalle entisin ehdoin.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot