KSM 2017

Rotista ongelmia Laitilan keskustassa

Laitilan keskustan alueelta on viime aikoina tullut kaupungin ympäristöpäällikkö Pekka Simulalle ilmoituksia rottahavainnoista. Ilmiö ei ole ainutlaatuinen, sillä ilmoituksia niistä on tullut aika ajoin ennenkin. Nyt kaupunki päätti laittaa nettisivuilleen ohjeistuksen rottien torjumisesta, jotta ongelma ei pääse laajenemaan.
– Rottia tulee torjua, sillä ne aiheuttavat vahinkoa saastuttamalla elintarvikkeita. Rotat levittävät myös tarttuvia tauteja ja tuhoavat rakenteita ja laitteita jyrsimällä, tiedotteessa painotetaan.
Ympäristösihteeri Pekka Simula kertoo, että kaupunki on yksityisiltä tulleiden ilmoitusten jälkeen tarkastanut myös omat kiinteistönsä, kuten monitoimihallin ja uimahallin. Niissä ei havaittu ongelmia.
Simula korostaa, että jätteiden poistaminen ympäristöstä ja pihoilta on rottien torjunnassa tärkeintä.

Lue lisää 1.6.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot