30. Vuoden kukko haussa – Vielä ehtii äänestämään

Vuoden Kukko 2017 -tunnustuksen jaossa nähtiin yllätys, kun kukkoja kuoriutuikin kaksi: Marjo Raiskinmäki ja Petra Vuorio.

Laitilan Sanomien ja Munamarkkinat ry:n Vuoden kukko -äänestyksessä valitaan tänä vuonna kaikkien aikojen 30. Vuoden kukko. Yleisöäänestyksessä ei tänä vuonna ole etukäteen asetettuja ehdokkaita.

Vuoden Kukoksi voi äänestää henkilöä, joka ansaitsee tunnustuksen positiivisesta toiminnasta Laitilan, laitilalaisten ja lähiyhteisön hyväksi. Viime vuonna valituiksi tulivat vapaaehtoistyötä erityisesti ikäihmisten parissa tekevät Marjo Raiskinmäki ja Petra Vuorio.

Munamarkkinoiden esiintyjälistalla on tänä vuonna ainakin yksi Vuoden Kukko. Hän on Neon 2-yhtyeen Rami Alanko, joka valittiin Kukoksi vuonna 1993. Alanko ja Neon 2 tekevät paluun keikkalavoille tänä kesänä, ja Munamarkkinoilla kaksikko nähdään Karjuteltassa perjantaina.

Äänestää voi Laitilan Sanomien nettisivuilla tästä . Painetussa lehdessä olevan äänestyskupongin (sivu 15) voi palauttaa myös K-Supermarketiin, S-Markettiin tai Saleen. Viimeinen äänestyspäivä on ensi tiistaina 12.6.

 

 

Lue lisää 12.6.2018 lehdestä


1 vastaus: 30. Vuoden kukko haussa – Vielä ehtii äänestämään

Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot