Blogiteksti: Hyvää kesää!

Toivon hyvää kesää teille!

Toivon kesällesi mansikoita, päivänpaistetta ja iltasumua. Toivon kevyitä askelia ja yhdessä jaettuja taakkoja, etteivät ne tuntuisi liian raskailta, sekä valoista ja lämmintä aurinkoa myrskypilvien takaa pilkottamaan. Toivon, etteivät ajatukset mustu murheista tai sukat kastu sateesta kylmänä päivänä, ettei tule flunssa. Toivon hyvää sydäntä ja huolta itsestä ja lähimmäisestä, rakkautta. Toivon jokaiselle terveyttä ja riittävää tunnetta siitä, että elää koko sydämellä, sen painolla. Elämä on sen arvoista.

Toivon, että kesä ottaa syleilyynsä ja halaa lämpimästi; on kuin sydämellinen kesävieras, se jolle tarjotaan syksyllä omenapiirakkaa ja vanillaa mutta joka nyt saapuu oven taakse jäätelöpaketti kädessä ja hurraa koulun päättymistä. Hän on yhtä aikaa täti, serkku ja talon emäntä ja isäntä, paras ystävä.

Maailma on täynnä rohkeita ihmisiä, itsensä ylittäneitä. Sinä olet yksi heistä. Toivon, että saat kesältä lahjan, kauniin kukkamaljan tai värikkään kesäkanan… pörröisen viltin harteille, ilta-auringon säteet selkääsi viitaksi tai hyvät mustikat suuhun pantavaksi, kun kesä lähenee loppuaan. Toivon, että todistuksia ja meriittejä tärkeämpää on tänä kesänä toivo, sillä hiljaa hyvä tulee ja onni on kuin kaivo. Sieltä voi tarpeekseen nostaa onnea ja iloa, ja sangollinen rauhaa painaa monta sataa kiloa. Enemmän kuin todistukset ja nimet.

Toivon suuria iloja ja paljon yhteistä eloa, ettet olisi yksin, koska jatkuvaa yksinäisyyttä ei kukaan jaksa. Toivon, että vieressä istuva aloittaa puhumisen tai hymyilee, sillä ihmisiä olemme kaikki tyynni ja yhdessä teemme kesän.

Toivon, että lempi leiskuu, lintu lurittelee ja luonto luo. Rakastuessaan ja rakastaessaan ihminen on onnellinen ja kestää elämän kolhut. Rakkautta on kesällä kaikkialla: linnut eivät huvikseen laula vaan rakkaudesta. Toivotan onnea.

Toivon, että tänä kesänä on hymy herkässä. Saa rakastaa, iloita ja nauraa. Toivon avoimia sylejä ja lohtusanoja yön hämärähetkiin.

Siispä toivon kesällesi vielä kerran mansikoita.

Mansikkakesä. Onnentäyteinen kesä.

Hyvää kesää kaikille lukijoille!


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot