KSM 2017

Ihoden päiväkotihanke vastatuulessa

Mediset Hoivarakentajat Oy on rakentamassa Ihodeen päiväkotirakennusta, johon piti tulla yksityinen päiväkoti.

Pyhärantaan rakennetaan parhaillaan päiväkotirakennusta, jossa piti syksyllä aloittaa yksityinen päiväkoti. Päiväkotitoiminnan tuottajaksi tulossa ollut Pilke Päiväkodit Oy on kuitenkin vetäytynyt hankkeesta viime viikolla.
Yksityisen toimijan poisjääminen pakottaa kunnan miettimään Ihoden varhaiskasvatuksen järjestämistä uudelleen.
– Asia on tällä hetkellä hyvin keskeneräinen ja hallitus jatkaa sen käsittelyä seuraavassa kokouksessa, vt. kunnanjohtaja Katja Törrönen kertoo.
Pyhärannassa puntaroidaan erilaisia vaihtoehtoja. Kuten sitä, aloittaako kunta itse päiväkotitoiminnan Mediset Hoivarakentajien rakentamassa päiväkotirakennuksessa, kunnostetaanko Päiväkoti Satakielen tilat vai hankitaanko Ihodeen siirrettävä päiväkoti. Kunnanhallitus kävi asiasta keskustelua maanantaina, mutta asian käsittely siirtyi seuraavaan kokoukseen.

 

Lue lisää 29.6.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot