KSM 2017

Kortiton jäi kiinni 26. kertaa

Poliisi sai maanantai-iltana ilmoituksen Uudenkaupungin Hakametsässä liikkeelle lähteneestä kilvettömästä autosta. Partio pysäytti auton Jalavatien ja Honkatien risteykseen.
Auton kuljettaja oli kokemäkeläinen 36-vuotias mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Ensimmäistä kertaa mies ei ollut kortitta ratin takana, sillä poliisin mukaan kyseessä oli 26. kerta kun mies jää kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta ilman ajo-oikeutta viimeisen vuoden aikana.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot