Pesäpallon alueleiri avattiin

Laitilaan viikonlopuksi vilskettä tuonut pesäpallon alueleiri avattiin aamulla kymmeneltä. Varsinais-Suomen, Hämeen ja Etelän pesisseurojen yhteinen pesäpalloleiri G–D-junioreille toi Laitilaan noin 1200 pesäpallon ystävää.

Leiriläiset toivotti tervetulleeksi leirin suojelija, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Seppo Lehtola. Hän esitteli leiriläisille Laitilaa ja kehui paikkakunnan monipuolisia liikuntamahdollisuuksia.

– Pesäpallo kuuluu Laitilan Jyskeen vahvoihin lajeihin, jolla on pitkät perinteet ja vahva lajikulttuuri paikkakunnalla. Jyskeen rutinoitunut leiriorganisaatio takaa sen, että leirin järjestelyt ovat osaavissa käsissä ja tapahtumasta tulee varmasti hyvä ja onnistunut.

Hän toivoi, että Laitilan alueleiristä tulee iloinen ja positiivinen tapahtuma, jonka jälkeen jokainen joukkue voi huomata olevansa taas yhdessä hieman parempi. 

Lue lisää 12.6.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot