KSM 2017

Pyhärannan vt. kunnanjohtaja on irtisanoutunut

Pyhärannan vt. kunnanjohtaja Katja Törrönen on jättänyt irtisanoutumisilmoituksensa viime viikon torstaina. Törrönen ei halunnut vielä maanantaina kommentoida jatkosuunnitelmiaan.

Operatiivisena johtajana työskentelevä Törrönen on toiminut kunnanjohtajan sijaisena sen jälkeen kun edellinen kunnanjohtaja Matti Muukkonen siirtyi Riihimäelle muutosjohtajaksi.
Pyhärannan kunnanjohtajan virkaa haki yhdeksän hakijaa.

Kunnanhallitus on päättänyt eilen illalla pidetyssä kokouksessaan, ketkä hakijoista pyydetään haastatteluun. Samassa kokouksessa on käsitelty myös kunnanjohtajan tehtävien hoidon käytännön järjestelyitä ennen kuin uusi kunnanjohtaja pääsee aloittamaan.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot