KSM 2017

Ulkosauna tuhoutui tulipalossa Kopparinkujalla

Lauantaina iltapäivällä Laitilassa paloi kokonaan noin 40 neliömetrin kokoinen ulkosauna.

– Rakennus oli jo pitkälti palanut kun palokunta pääsi paikalle. Paikka oli kaukana paloasemista, kertoo Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Miikka Toivonen.

Henkilövahingoilta vältyttiin eikä palo levinnyt muihin rakennuksiin.

– Siellä oli vesipataa lämmitetty, ja isäntä oli laittanut sinne pahvia. Sieltä tuli on ilmeisesti karannut hormiin ja sitä kautta rakennus syttynyt tuleen, Toivonen sanoo.

Paikalle saapui seitsemän yksikköä. Palo sammutettiin, mutta isäntä velvoitettiin vahtimaan sitä iltamyöhään mahdollisen kytemisvaaran vuoksi.

– Ikävä tapahtuma kesämökkiläiselle, mutta onneksi päämökki säilyi ja mökkeilyä voi jatkaa, Toivonen toteaa.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot