KSM 2017

Harri Hiitiötä esitetään Pyhärannan kunnanjohtajaksi

Pyhärannan kunnanhallitus esittää Ruskon nykyistä kunnanjohtajaa Harri Hiitiötä Pyhärannan uudeksi kunnanjohtajaksi. Hiitiö jätti kirjallisen suostumuksensa virkaan heinäkuun alussa. Kunnanhallituksen päätös ei ollut yksimielinen vaan asiasta äänestettiin.
Arto Sainio (kok) ehdotti virkaan Hiitiötä ja Markku Poskiparta uusikaupunkilaista Merja Koskea. Hiitiö sai äänestyksessä neljä ja Koski kaksi ääntä. Helka Huttela (kesk) äänesti tyhjää.
Valtuusto päättää kunnanjohtajan valinnasta tulevana maanantaina.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot