Jazzkukko iloisesti vauhtiin

Kaikkien aikojen neljäs Jazzkukko -festivaali  sai loistavan lähdön Laitilan torilla torstai-iltana. Jazzleirin oppilaat ja opettajat saivat helteisen torin svengaamaan. Kaukaisin vieras oli brasialainen, New Yorkissa asuva saksofonisti Livio Almeda.

Kuumia rytmejä voi kuunnella tänään Tiihosen kahvilan konsertissa kello 16 myöhemmin illalla Kinon talossa, joka muuttuu newyork-henkiseksi jazzklubiksi.  Huomenna on vuorossa kirkkopuiston pääkonsertti kirkkopuistossa.

Kuvassa torin lauteilla jazzleiriläiset Sakari Väyrynen, Eija Talo-Oksala, Anne-Mari Pilppula, Noora Kaitila, Katariina Torvinen ja Laitilan Frank Sinatraksi eilen tituleerattu Sauli Soini.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot