KSM 2017

Kanadalainen Ryan Smiley luistelee Jyskeen paidassa ensi kauden

Kuva: Iidaliisa Pardalin

Laitilan Jyskeen jääkiekon edustusjoukkue saa ensi kaudeksi vahvistusta Kanadasta saakka. 23-vuotias Ryan Smiley saapui Laitilaan viime lauantaina ja odottaa jo innolla tulevia otteluita.

– Minulla on joukkue edellä -asenne. Haluan auttaa joukkuetta ja toivon onnistunutta kautta. Tuon mukanani fyysisempää peliä, Smiley kertoo.

Viime kaudella Smiley pelasi Ruotsissa kolmosdivarissa Hällefors IK:n riveissä sekä kanadalaisessa Ranchland Hockey Leaguessa Piikani Regulators -joukkueessa.

Laitila vaikuttaa Smileysta mukavalta kaupungilta.

– Kaikki ovat ystävällisiä, eikä Laitila ole liian suuri eikä liian pienikään. Rauhallisen oloinen paikka, hän kommentoi ensivaikutelmiaan.

Suomessa vietettävältä kaudelta hän odottaa kehittymistä pelaajana sekä Liiga-pelien seuraamista.

– Aion mennä katsomaan Rauman Lukon pelejä, hän kertoo.

Ensimmäinen peli Jyskeen paidassa on edessä ensi viikon perjantaina 7. syyskuuta, kun Jyske kohtaa kotikentällään Laitilan Kukko-areenalla harjoituspelissä Uudenkaupungin Jää-Kotkat.

– Olen todella innoissani, toivon kunnolla jääaikaa, Smiley sanoo.

 

 

Lue Ryanin koko haastattelu 31.8.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot