Laitilalainen olut maistuu lahden takana – Kukko Helles on Ruotsin myydyin pienpanimo-olut

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Kukko Helles-olut on viimeisimpien tilastojen mukaan Ruotsin myydyin pienpanimo-olut.
Ruotsin Systembolaget otti Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Kukko Helles -oluen vakiovalikoimaansa kesäkuun alusta alkaen. Kahdessa kuukaudessa olut on noussut Ruotsin myydyimmäksi pienpanimo-olueksi. Kukko on tätä nykyä sekä Suomen että Ruotsin myydyin pienpanimo-olut.
Vaikka yrityksessä osattiin aavistella Hellesin maistuvan suomalaisten tavoin myös ruotsalaisille, on menekki lahden toisella puolella ollut yllättävän suurta. Suosion uskotaan panimolla johtuvan varsin perinteisestä tekijästä – oluen hyvästä mausta.
– Tavoitteenamme on ehdottomasti tehdä Kukosta Ruotsin myydyin suomalainen olut. Tämän suhteen ollaan jo aika pitkällä, joten voi hyvin olla, että tämän osalta meillä on pian lisää iloisia uutisia, summaa Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka.

Lue lisää 10.8.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot