KSM 2017

Liikenne katkaistaan Kiilinojan sillalla Uudessakaupungissa ensi viikolla

Kiilinojan teräsputkisilta Uudenkaupungin Elkkystentiellä  uusitaan. Silta uusitaan yhtenä osana, minkä vuoksi liikenne joudutaan katkaisemaan sillalta työn ajaksi.
Ajoneuvoliikenne katkaistaan sillalta tiistaina 4.9. kello 12 ja palautetaan perjantaina 7.9. kello 12. Siltapaikan kiertotie on pituudeltaan noin 3 kilometriä ja viitoitettu maastoon.
Kevyt liikenne ei pysty käyttämään siltapaikkaa korjaustöiden aikana. Korjaustyö valmistuu kokonaisuudessaan 14.9. mennessä.
– Pahoittelemme liikennekatkon aiheuttamia haittoja tienkäyttäjille, Varsinais-Suomen Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksesta tiedotetaan.

Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot