Keskiviikkona vietetään liikennekuolematonta päivää

Varsinais-Suomen tai Satakunnan tieliikenteessä tapahtuu kuolemaan johtava onnettomuus keskimäärin vähintään joka toinen viikko. Loukkaantumiseen johtavia onnettomuuksia tapahtuu päivittäin kahdesta kolmeen.
Euroopan laajuisesti tilastoja tutkittaessa voidaan perustellusti todeta, että meillä on ongelma. Euroopan Unionin alueella liikenteessä kuolee 25 000 ihmistä vuodessa, mikä tarkoittaa noin 70 päivässä.
Euroopan liikennepoliisiverkosto TISPOL järjestää vuosittain operaation Project EDWARD, joka tulee sanoista European Day Without A Road Death. Kyseisellä nimellä tapahtuva valistus- ja valvontakampanja tähtää nimensä mukaisesti liikennekuolemattomaan päivään Euroopassa.
Päivä, jolloin tuohon tavoitteiseen tänä vuonna pyritään, on keskiviikkona 19. syyskuuta.
Lounais-Suomen poliisi toteuttaa liikennekuolematonta päivää valvomalla liikennettä Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot