Viikonlopun poliisisaldo: rattijuopumus ja ojaanajo Laitilassa

Raumalaismies jäi kiinni rattijuopumuksesta epäiltynä sunnuntaina Laitilassa. Henkilöautoa kuljettanut mies puhalsi Turuntiellä 0.80 promillea ja myöhemmin poliisiasemalla tehty tarkkuusalkometrikoe antoi tuloksen 0.38 mg/l.

Poliisi otti miehen kiinni sunnuntaina aamukymmeneltä. Raumalaisen ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Poliisi kertoo myös, että viikonlopun aikana henkilöauto on suistunut tieltä ojaan Tomantiellä. Poliisipartion mentyä paikalle auto oli ojassa, eikä lähistöllä ollut ketään. Jäljistä päätellen auto oli tullut Laitilan suunnasta ja ajautunut tien oikealle puolelle ojaan. Tarkka tapahtuma-aika ei ole poliisin tiedossa.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot