Kokaiinia, amfetamiinia ja alkoholia veressä – poliisi listasi viikonlopun ratit Vakka-Suomesta

Henkilöautolla liikkeellä ollut uusikaupunkilaismies puhalsi sunnuntaina poliisin alkometriin 0 promillea, mutta hänelle suoritettu huumausaineen pikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Poliisi kertoo, että miehellä oli lisäksi voimassa oleva ajokielto. Poliisi vei miehen verikokeelle sairaalaan.
Tapaus sattui Kartanonkadulla sunnuntaina kello 23.10.

Pyhärannassa poliisi kirjasi sunnuntaina henkilöauton tieltä suistumisen, rattijuopumuksen ja huumausaineen käyttörikoksen. Tapaus sattui Rantatiellä kello 17.45.
Tieltä suistunut raumalaismies puhalsi alkometriin 0 promillea, mutta hänelle suoritettu huumausaineen pikatesti oli positiivinen kokaiinille ja amfetamiinille.
Tuloksen selvittyä paikalla ollut ensihoidon yksikkö otti mieheltä verikokeen. Raumalaismies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Autoon tuli lieviä vaurioita.

Ulkopaikkakuntalaisen 1966 syntyneen kuorma-auton kuljettajan epäillään syyllistyneen liikennejuopumukseen Uudessakaupungissa. Poliisin kuljettajalle suorittama puhalluskoe antoi tulokseksi 0,38 mg/l. Poliisi puhallutti kuljettajan sunnuntaina.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta myös Laitilassa. Vuonna -58 syntyneen mieshenkilön epäillään ajaneen henkilöautoa päihtyneenä sunnuntaina. Kuljettajalle tehty tarkkusalkometrikoe antoi tulokseksi 0, 47 mg/l.

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot