KSM 2017

Laitilasta vetäytyvä Mattiovi oli verolistan ykkönen – katso Laitilan suurimmat yhteisöveron maksajat

Tehtaansa Laitilassa lakkauttava Mattiovi oli viime vuonna kaupungin paras yhteisöveron maksaja. Yrityksen kolmen miljoonan euron tuloksesta maksettiin yli 600 000 euroa veroja. Osa verosta tulee Laitilaan, mutta suurimman osan potista nappaa aina valtio.

Mattioven ovitehdas ajetaan alas vuoden loppuun mennessä. Kaikki 20 työntekijää Laitilassa menettävät työpaikkansa ja myös Laitilan verotuloihin lakkauttaminen tietää lovea.

Mattioven tuotanto siirtyy saman konsernin Vääksyn-tehtaalle. Mattiovi on Jeld-Wen Suomi Oy:n omistuksessa. Sen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Vääksyssä.

 

Laitilan yhteisöverolistan kärjestä löytyvät perinteikkäät Laitilan yritykset, Munax, Wirvoitusjuomatehdas ja Lännen painepuu.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot