KSM 2017

Blogit

Laitilan Sanomilla on kaksi bloggaajaa. Toisessa blogissa kurkistetaan nuorten maailmaan ja pohdiskellaan maailmanmenoa 19-vuotiaan Jasmiina Siivosen silmin.

Toisessa blogissa kasvatetaan ruokaa laitilalaisella tilalla, eletään luonnonmukaista elämää ja kohdataan tilan eläimiä. Hilla Nummila elää tilalla perheensä ja lukuisten eläimien kanssa.

Arjen ympyröis on toimituksen oma blogi, jossa toimittajat vinkkaavat suosikkireseptejään ja kertovat havaintojaan arkisista asioista.

 

 

Kotiportilla – Hilla Nummila

hillan

 

Kurkistuksi – Jasmiina Siivonen

 

 Toimituksen blogi – Arjen ympyröis

logo arjenympyröisuusi

Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot