KSM 2017

Lukijoitte jutui

Tällä palstalla julkaisemme lukijoiden lähettämiä Ei mittä sen kummemppa – juttuja.

Ei mittä sen kummemppa

Jos nyt kuitenkin jotain mielenkiintoista tapahtui, kerro siitä Laitilan Sanomien lukijoille. Voit kirjoittaa jutun myös omasta näkökulmastasi tapahtumasta, jossa lehti on ollut paikalla. Vastaa kysymyksiin yleiskielellä ja lähetä lomake. Toivomme saavamme myös kuvan tapahtumasta sähköpostitse osoitteeseen toimitus@laitilansanomat.fi (Mainitse sähköpostiviestissä Ei mittä sen kummemppa -juttusi aihe). Toimitus päättää, mitkä jutuista julkaistaan Laitilan Sanomien verkkosivuilla ja/tai lehdessä. Tarkistathan, että kuvassa olijat tietävät, että kuva voidaan julkaista Laitilan Sanomissa.

1 vastaus: Lukijoitte jutui

  • Talvikeli koverontiellä..kukahan sen pätkän talvikunnossapidosta vastaa..tämän vkon aikan ei kai kukaan..ihan järkyttävää ajaa sen kautta aamulla töihin,joten olenkin mennyt 8-tietä ja sit amitecin kohdalta takaisin alas,jossa tiet tosi hyvin aurattu,samoin haukantiellä..kiitokset vain auraajal,mitä ny hiuk vois sit auraa siirtää,ettei jää sit metrin vallia,mut kaikkee ei voi saada..ja ny ku sit lunt tul,ni on kaikkie ymmärrettävä,se,ettei ne kuskit kaikkea ehdi,enne ku ihmiset töihin lähtee..mut koverontie..haloo???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot