Kimppakyydillä lätkämatsiin

0
Raumalainen Jani Toivonen järjestää kimppakyytejä Lukon kotipeleihin.
Raumalainen Jani Toivonen järjestää kimppakyytejä Lukon kotipeleihin.

– Jos samalla suunnalla on useampia jääkiekkofaneja, miksi kulkea monella henkilöautolla matsiin, kun yhdelläkin ajoneuvolla pääsee, kysyy raumalainen Jani Toivonen.
Hyvä kysymys. Toivosella on myös oiva ratkaisu. Mies järjestää nimittäin alkuvuodesta Raumalle, Kivikylän Areenalle, yhteiskyydityksiä, jotta jääkiekonystävät pääsevät kätevästi seuraamaan SM-liigan pelejä.
Toivonen on varannut lätkäfanien käyttöön linja-auton, joka noutaa kyyditettävät Uudenkaupungin linja-autoasemalta, Laitilan Shelliltä ja Pyhärannan Ihoden Nesteeltä.
– Kuljetukset järjestetään ainakin helmikuun Lukko–TPS-otteluun ja maaliskuussa Lukko–Ässät-otteluun, Toivonen kertoo.
Mikäli kimppakyytiin mielii, tulee Toivoselle ilmoittaa osallistujien nimet ja kyytiintulopaikka. Laitilasta ja Uudestakaupungista saa edestakaiskuljetukset kymmenellä eurolla, Ihodesta viidellä eurolla.
– Ottelulippu täytyy ostaa itse. Järjestän vain kuljetukset.
Jani Toivonen uskoo, että Rauman ympäryskunnista löytyy enemmänkin tulijoita jääkiekko-otteluihin, mikäli kulkeminen hallille järjestyy helpommin. Laitilalaisia luulisi kiinnostavan erityisesti Kivikylän Areenalla isännöivän Lukon ja Turun Palloseuran välinen kamppailu.
– Remontin jälkeen hallin parkkipaikoista tuli aika pienet ja ahtaat. Siksikin olisi järkevää mennä matseihin yhteiskyydeillä.
Toivonen itse vannoo raumalaisvärien nimeen, mutta korostaa, että kaikki ovat tervetulleita kyytiin: yksittäiset jääkiekonystävät, lapsiperheet kuin eri joukkueita kannattavatkin.

Yhteiskuljetukset Rauman Kivikylän Areenalle lauantaina 1.2. Lukko–TPS ja lauantaina 8.3. Lukko–Ässät.
Lähdöt Uudenkaupungin linja-autoasemalta, Laitilan Shelliltä ja Ihoden Nesteeltä.
Ilmoittautumiset tekstiviestitse vähintään viikko ennen ottelua. Lisätietoa Jani Toivoselta numerosta 044 597 5251. 

Lue lisää 14.1.2014 lehdestä