Laitilan Ratsastajat palkitsi menestyneitä

0
Laitilanratsastajat
Laitilan Ratsastajat palkitsi ansioituneitaan ja aktiivejaan.

Jo perinteeksi muodostuneissa pikkujouluissaan Laitilan Ratsastajat ry palkitsi menestyneitä jäseniään ja jakoi palkintoja, tunnustusta ja hoitomerkkejä. Maittavan jouluaterian äärelle kokoontui useita kymmeniä jäseniä ja muita toiminnassa mukana olevia nuoria ja aikuisia.

Ensimmäiseksi palkittiin vuoden kuntoilijana Esa Uusitalo. Laitilan Ratsastajat osallistui Suomen Ratsastajainliiton kuntohaasteeseen ja haasteaikana, joka oli puoli vuotta Esa kohotti kuntoaan eniten. Hoitomerkkejä jaettiin seuraaville suorittajille Hoito I merkki Olga Elo ja Suvi Nurmi, perushoitomerkki Emmiina Niela, Miisa Maikola ja Inca Kantonen.

Seuramestaruudessa palkittiin kolme parasta kaikissa sarjoissa, sarjat ovat minijuniorit, juniorit ja seniorit sekä este- että kouluratsastuksessa. Mestaruudet voittivat esteratsastuksessa Olga Elo (minijuniori), Ona Siivonen (juniori) ja Anni Salminen (seniori) ja kouluratsastuksessa Olga Elo (minijuniori), Venla Uusitalo (juniori) ja Jonna-Mari Torikka (seniori).

Stipendejä jaetaan vuosittain seuran menestyneimmälle ratsastajalle, vuoden tulokkaalle ja vuoden puurtajalle. Menestynein ratsastaja vuonna 2013 oli Noora Ala-Äijälä. Vuoden tulokkaana palkitaan aloitteleva kilparatsastaja, joka on saavuttanut menestystä kilpailukaudella. Vuoden 2013 tulokas oli Olga Elo. Vuoden puurtaja on pyyteetöntä seuratyötä tekevä aktiivi ja tänä vuonna puurtajana palkittiin Kirsi Nurminen.

Lue lisää 13.1.2014 lehdestä