Laitilassa mahdollisuus tuhannen megan nettiyhteyteen

0
Laitilan Puhelin investoi valokaapelien rakentamiseen.

 

Laitilan Puhelimelta saa ensimmäisenä Suomessa tuhat megabittiä nopean laajakaistayhteyden.
Tavalliset kiinteät nettiyhteydet ovat tällä hetkellä 5–10 megabitin luokkaa, nopeat 100 megabittiä.
– Pystymme tarjoamaan valokaapelipalvelun asiakkaille nyt tuhat megabittiä nopean laajakaistayhteyden. Emme tiedä, että kukaan muu Suomessa, isoistakaan operaattoreista, pystyisi tarjoamaan yhtä nopeaa yhteyttä, Laitilan Puhelimen toimitusjohtaja Jouni Parkkonen kertoo.
Huippunopea nettiyhteys on tulosta Laitilan Puhelimen valokaapeliyhteyshankkeesta. Teleoperaattori on rakentanut viime kesästä lähtien valokuituverkkoa Laitilan keskustan, Kylänpään, Meijerin ja Tuunan alueilla.

Laitilan Puhelin investoi valokaapelien rakentamiseen.
Laitilan Puhelin investoi valokaapelien rakentamiseen.