Mies yritettiin tappaa Laitilassa

0

Laitilan keskustassa sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtui lauantaiaamuna tapon yritys. Poliisi pidätti teosta neljä henkilöä.
Poliisi sai asiasta ilmoituksen hieman ennen kahdeksaa. Poliisi löysi asunnosta noin 30-vuotiaan laitilalaisen uhrin ja kolme muuta henkilöä. Asunnosta löydetyt kolme henkilöä pidätettiin epäiltynä teosta. Neljäs epäilty oli ehtinyt poistua asunnosta ennen poliisin tuloa. Hänet otettiin kiinni Mynämäeltä puolta tuntia myöhemmin.
Uhri sai hengenvaarallisia vammoja ja hän on hoidettavana Turun yliopistollisessa keskussairaalassa. Viimeisimpien tietojen mukaan uhrilla ei ole enää välitöntä hengenvaaraa. Tutkinnallisista syistä poliisi ei paljasta tekotapaa toistaiseksi.
Teosta epäillyt neljä henkilöä ovat iältään 35–50-vuotiaita ja kotoisin Laitilasta sekä Uudestakaupungista.