Pookiin uudet yrittäjät

0

Uudenkaupungin keskustassa sijaitseva  Gasthaus Pooki siirtyy uusille yrittäjille. Pookin koko henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä.
28 vuotta Pookia luotsanneet Simo ja Kaija Reijonsaari ovat myyneet yrityksen Antti Kauppiselle ja Henriikka Lohtajalle. Uudet yrittäjät aloittavat helmikuun puolivälissä.
Pooki palkittiin ravintola-alan arvostetulla PRO-palkinnolla vuonna 2011.
Keittiömestari Antti Kauppinen arvostaa edeltäjänsä tavoin laadukkaita raaka-aineita ja rehtejä annoksia. Gänellä on kertynyt kokemusta pääasiassa helsinkiläisravintoloissa. Etenkin kala on Kauppisesta raaka-aineena kiinnostava ja hän onkin viimeksi työskennellyt kalaravintola Fishmarketissa Helsingissä.
Henriikka Lohtaja on koulutukseltaan insinööri ja hän on työskennellyt maanrakennusalalla. Ravintola-ala on hänelle tuttua opiskeluajoilta, jolloin hän toimi tarjoilijana.
Myös Uusikaupunki on pariskunnalle tuttu. Lohtaja on viettänyt lapsuuden kesiään isoäidin rintamamiestalossa ja hänen vanhempansa asuvat nykyisin Uudessakaupungissa.
Helsingistä Uutenkaupunkiin muuttavat myös yrittäjien kaksi alle kouluikäistä lasta.