Mersun valmistusmäärät kasvavat, haussa 300 uutta tekijää

0

maria.mersu10 Valmet Automotive palkkaa 300 uutta työntekijää. Uudenkaupungin autotehdas aloitti tänään rekrytointikampanjan, jolla haetaan autonrakentajia ja toimihenkilöitä Mercedes-Benzin A-sarjan autojen valmistukseen.
Mersun valmistusmäärät ovat kasvaneet nopeasti ja tuotantoa laajennetaan siirtymällä kahteen vuoroon. Valmet Automotive on tehnyt Daimler AG:n kanssa sopimuksen yli 100 000 A-sarjan auton valmistamisesta Uudessakaupungissa vuosina 2013-2016.  Tuotanto alkoi viime vuoden elokuussa.
Uudet autonrakentajat saavat neljän viikon koulutuksen tehtäviinsä. Sen jälkeen he aloittavat vakituisen työn autotehtaan hitsaamossa, maalaamossa tai kokoonpano-osastolla.
Valmet Automotiven HR-asiantuntija Juha Laitala uskoo, että autojen rakentamisesta kiinnostuneita löytyy riittävästi.
– Viime kesän rekrytointikampanjamme oli menestys, saimme yli 700 hakemusta. Uskon, että avoinna olevat paikat herättävät tälläkin kertaa erittäin runsaasti kiinnostusta.
Rekrytointikampanjaa käydään perinteisen ilmoittelun lisäksi sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa. Lisäksi alueen työ- ja elinkeinotoimistot ovat tiiviisti mukana rekrytoinneissa.
Ohjeet hakemiseen löytyvät Valmet Automotiven kotisivuilta. Haastattelut ja valinnat aloitetaan välittömästi. Jo aikaisemmin tulleet avoimet hakemukset otetaan huomioon uusien paikkojen täyttämisessä.