Huumekuski kaahasi poliisia karkuun

0

Keskiviikkona hieman ennen puolta yötä Eurantiellä Laitilassa poliisipartiota vastaan ajoi mies henkilöautolla. Poliisit mittasivat miehen nopeudeksi 103 kilometriä tunnissa kahdeksankympin alueella. Partio näytti autoilijalle pysäytysvalvoja, mutta mies ei totellut niitä vaan kiihdytti vauhtinsa 145km/h. Mies kääntyi Eurantieltä Silontielle, jossa lyhyen matkan ajettuaan suistui tien vasemmalle puolelle ojaan. Auton kuljettaja lähti juosten karkuun, mutta poliisi tavoitti hänet läheltä metsästä.
Kuljettaja oli porilainen 24-vuotias mies. Hän puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta huumausaineiden pikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Miehen syytelista oli pitkä, häntä epäillään rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta, niskoittelusta poliisia vastaan, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja.