Jättiläisnukeille ja -puvuille etsitään tekijöitä

0

Laitilan Louhenlinnan pihalla ensi kesänä esitettävän Kivellä soutajat -näytelmä kutsuu kädentaitajia osallistumaan näytelmässa käytettävien jättiläisnukkien tekemiseen. Myös puvustukseen tarvitaan tekijöitä.
Jättinukkekurssi on suunniteltu alkavaksi 1. maaliskuuta ja sen on tarkoitus jatkua ainakin huhtikuun puoleenväliin. Kurssi kokoontuu lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10–15.
Kurssin ohjaajana toimii turkulainen nukketeatteritaiteilija Tiina Puranen. Kurssilla opitaan paitsi käytännön rakentamista myös nukkehahmon suhteesta näytelmään ja näyttelijöihin.
Puvustuskurssi pyörii torstaisin Kappelimän koululla. Sinne ovat tervetulleita uudet kurssilaiset. Opettajana toimii Jaana Renvall. Kivellä soutajat -näytelmän suojelijana toimii presidentin puolison, kirjailija Jenni Haukio.