Katso video: Viihdekuoron ensiesiintyminen

0
Kuorossa laulavat Hanna Lehtonen (edessä vasemmalla), Teija Jaatinen, Taru Vainikainen, Jaana Ruoho, Jari Aaltonen (takana vasemmalla), Heikki Puotiniemi, Esa Tuominen, Pentti Kilpelä, Sakari Isolauri ja Juha Isolauri. Kuoroa johtaa Aini Tähtinen.
Kuorossa laulavat Hanna Lehtonen (edessä vasemmalla), Teija Jaatinen, Taru Vainikainen, Jaana Ruoho, Jari Aaltonen (takana vasemmalla), Heikki Puotiniemi, Esa Tuominen, Pentti Kilpelä, Sakari Isolauri ja Juha Isolauri. Kuoroa johtaa Aini Tähtinen.

Vakka-Suomen kansalaisopiston viihdekuoro esiintyi tiistaina Laitilan pääkirjastolla. Konsertti oli kokoonpanon ensimmäinen virallinen esiintyminen.

Tiistaisin Varppeen koululla harjoitteleva kuoro hakee lisää laulajia. Kuoro vastaanottaa mielellään myös nimi-ideoita, koska sillä ei toistaiseksi ole nimeä.

Katso video ensiesiintymisestä tästä.