Kuutamohiihto taas tulevana perjantaina

0

TietopalveluPyhärannan ja Pyhämaan välisellä meren jäällä taivallettava perinteinen Kuutamohiihto järjestetään taas tulevana perjantaina eli 14.2. Pankinjohtaja Antti Arolan aikanaan ideoimalla tapahtumalla on pitkät perinteet, Mannerveden yli on jo hiihdetty jo reilut 20 kertaa.

– Perjantaina pitäisi olla täysikuu, mutta jos taivas sattuu sittenkin olemaan pilvinen, on reitti eli hiihtolatu ja sen viereen aurattava kävely- ja luistelu-ura luonnollisesti myös valaistu, Pyhärannan Myrskyn puheenjohtaja Jarkko Laivo lupaa.

– Kuutamohiihdolla on tietysti säävaraus. Jos jäällä on vettä, pitää asiat miettiä uusiksi, selvittää Laivo.

Pyhärannan Suojalan rannasta ja Pyhämaan kylärannasta startataan samaan aikaan eli kello 18.00. Edestakaisen matkan pituus on noin kahdeksan kilometriä. Suojalan rannassa toimii myös puffetti.