Laitilan Jyske voitti Uudenkaupungin Jää-Kotkat

0
Peli painottui sinivalkopaitaisten Uudenkaupungin Jääkotkien päätyyn. Punapaitaisten jyskeläisten peliä pyörittämässä Jarno Uusitalo (vas.), Niko Virta, Tomi Saisaari sekä Rami Sjöroos.
Peli painottui sinivalkopaitaisten Uudenkaupungin Jääkotkien päätyyn. Punapaitaisten jyskeläisten peliä pyörittämässä Jarno Uusitalo (vas.), Niko Virta, Tomi Saisaari sekä Rami Sjöroos.

Kotijoukkue antoi vierailleen Uudenkaupungin Jää-Kotkille kylmää kyytiä Kukkoareenalla sunnuntaina. Peli päättyi Jyskeen voittoon 6–4.

Laitilan Jyskeen jääkiekon edustusjoukkue oli hyvin valmistautunut viime sunnuntaina Kukkoareenalla pelattuun, kauden kolmanteen paikalliskamppailuun Uudenkaupungin Jää-Kotkia vastaan. Jyske tuli peliin huomattavasti Jää-Kotkia valmiimpana heti aloituskiekosta lähtien ja otti pelin hallinnan itselleen.

– Jyskeen alkurynnistyksen jälkeen peli hieman tasoittui ja Jää-Kotkatkin saivat muutaman vastahyökkäyksen aikaiseksi. Peli oli kuitenkin Jyskeen hallinnassa ja kun peliä oli pelattu seitsemän minuuttia, sai Jyske hyökkäysalueen mainion karvauspelin päätteeksi tehtyä ottelun avausmaalin, kertoi edustusjoukkueen päävalmentaja Kari Saisaari.

 

Lue lisää 18.2.2014 lehdestä