Nuokkari avoinna pidempään lomaviikolla

0
3 ilmari vuorela biljardi
Ilmari Vuorela pelaa biljardia nuokkarilla.

Tällä viikolla saattaa tekemisen puute vaivata talviomalaisia, kun ulkona ei voi harrastaa talvilajeja. Yksi vaihtoehto on lähteä katsastamaan nuokkarin tarjontaa. Sinne voi mennä muuten vaan hengailemaan, mutta kerhoihinkin mahtuu mukaan.
Laitilan Nuorisotalossa eli kotoisammin Nuokkarissa on talvilomaviikolla poikkeukselliset aukioloajat. Ovet ovat avoinna tänään ja huomenna kello 13–20. Torstaina vietetään yövalvojaisia. Siihen viimeinen ilmoittautuminen oli eilen.
– Perjantaina nuorisotalolla ollaan yövalvojaisten merkeissä aamuseitsemään, ja sen jälkeen ainakin minulle uni varmaan maistuu, ennakoi nuoriso-ohjaaja Teemu Hämäläinen.
Maaliskuussa nuorisotalossa vietetään tytöille tarkoitettua Girls only -iltaa. , Perjantaina 28. maaliskuuta, on iltakahvilan vuoro.