Pilkington palkittiin yt-neuvottelujen sydämellisestä hoidosta

0
tuulilasi4
Pilkingtonin Laitilan tehdas sai ison tilauksen maatalouskoneita valmistavalta John Deereltä marraskuussa. Kuvassa Toni Lahdenpää ja Jarno Lännistö nostivat Laitilassa valmistetun traktorin lasin odottamaan seuraavaa siirtoa kohti Amerikkaa.

Pilkington Automotive sai kunniamaininnan yt-neuvottelujen hyvästä hoidosta. Kunniamaininnan Vuoden henkilöstöteko -kilpailussa saanut Pilkington paini yt-neuvottelujen kourissa etsien samalla parhaita mahdollisia ratkaisuja tukeakseen irtisanottavia työntekijöitään vaikeana ajanjaksona. Huolellinen suunnittelu ja määrätietoinen toteutus onnistuivat – suuri osa tehtaan irtisanotuista työntekijöistä on löytänyt itselleen uuden uran tai ammatillisen opiskelupaikan.

– Meille tärkeintä oli työntekijöidemme hyvinvointi ja teimme kaikkemme sen ylläpitämiseksi. Halusimme näyttää henkilöstöllemme, että olemme sanojemme takana ja pidämme kiinni ”Kaveria ei jätetä” -periaatteesta myös hankalissa tilanteissa, Pilkingtonin toimitusjohtaja Rami Tähtinen kiteyttää.

Vuoden henkilöstöteko -palkinnon jakaa vuosittain henkilöstöjohdon ammattilaisten yhdistys Henry ry. Yhdistys pyrkii kehittämään suomalaista henkilöstöjohtamista ja siten suomalaisten yritysten kilpailukykyä.

 

Lue lisää 14.2.2014 lehdestä