Sote-johtajaksi 11 hakijaa

0

Laitilan sosiaali- ja terveysjohtajan virkaan tuli määräaikaan mennessä 11 hakemusta. Hakijoista neljä ei täytä kelpoisuusehtoja.
Virkaa ovat hakeneet Porin johtava sosiaalityöntekijä Lauri Heino (syntynyt vuonna 1979), Kokemäen sosiaalipalvelupäällikkö Juhani Johansson (s. 1956), Paimion johtava sosiaalityöntekijä Jussi Mattila (s.1979), Kaarinan kaupungin projektipäällikkö Marjo Oinonen (s. 1973), Kaarinan perhepalvelujohtaja Antero Paananen (s. 1955), Taivassalon peruspalvelujohtaja Marika Polso (s. 1976) sekä Sallan sosiaali- ja terveysjohtaja Harri Saarimaa (s. 1967).
Kelpoisuusehtoja hakijoista eivät täytä turkulainen ylihoitaja Marika Halinen (s.1970), piikkiöläinen projektipäällikkö Jarna Hannukainen (s. 1976), laitilalainen erikoistutkija Johanna Silvola (s. 1981), eikä mynämäkeläinen vastaava sairaanhoitaja Tanja Suokari (s. 1975).
Tehtävät hoidetaan
vastuuta jakamalla
Laitilan sote-johtajan virka tuli avoimeksi, kun nykyinen sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Rantanen valittiin Uudenkaupungin sosiaali- ja terveysjohtajaksi. Rantanen lopetti työt Laitilassa ennen kuin hänelle valittiin seuraaja. Varsinaista sote-johtajan sijaista ei palkata, vaan avopalvelujohtaja Sari Koski ja Kaukolankodin johtaja Ritva Miesmaa jakavat sote-johtajan virkatehtävät, kunnes uusi sosiaali- ja terveysjohtaja aloittaa virassa.