Värikäs kanapasta

0

DSCN1272Tämä ruoka on “itse kehittelemäni” eli sitä ei ole kopioitu kenenkään reseptivihkosta. Mitään kovin omaperäistä siinä ei ole, se on vain hyvää ja täysin tavallista arkiruokaa.

Hyvää tässä ruuassa on se, että tämän myötä tulee syötyä enemmän kasviksia. Herkullisen siitä tekee se, ettei kirsikkatomaatteja enää keitetä, joten ne jäävätä tuoreiksi.

 

Värikäs kanapasta

300g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1-2 sipulia
2 eri väristä paprikaa
1 rs kirsikkatomaatteja
1 kanafondi”kapseli”/loraus kanafondia pullosta
1 prk kermaa
2 dl vettä
suolaa ja pippuria
täysjyväpastaa

DSCN1262Paista pannulla pienessä määrässä öljyä broilerin fileesuikaileet ja silputtu sipuli. Kun broileri alkaa kypsyä, lisää pilkotut paprikasuikaleet. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan. Suolaa lisätessä kannattaa muistaa, että kastikkeeseen lisätään vielä fondi, joka on sekin suolaista. Paista broileri kypsäksi.

 

Lisää kanafondi ja vesi. Hauduttele kastiketta rauhassa. Keitä tällä välin pasta lähes kypsäksi. Jos ohjeessa neuvotaan keittämään pastaa 9 minuuttia, keitä pari minuuttia vähemmmän. Lisää kastikkeeseen kerma ja kun pasta on valmis, valuta vesi pois pastakattilasta.

DSCN1263Lisää keitetty pasta kastikkeen joukkoon ja sekoittele. Lisää myös pilkotut kirsikkatomaatit kastikkeeseen, mutta ota hella pois päältä. Anna pastan vetäytyä 2-5 minuuttia.

 

 

 

DSCN1266

Vinkki: Annokseen kannattaa lisätä ennen tarjoilua roimasti parmesaania.