Viihdekuoro esiintyy kirjastossa tiistaina

0
Kuorossa laulavat Hanna Lehtonen (edessä vasemmalla), Teija Jaatinen, Taru Vainikainen, Jaana Ruoho, Jari Aaltonen (takana vasemmalla), Heikki Puotiniemi, Esa Tuominen, Pentti Kilpelä, Sakari Isolauri ja Juha Isolauri. Kuoroa johtaa Aini Tähtinen.
Kuorossa laulavat Hanna Lehtonen (edessä vasemmalla), Teija Jaatinen, Taru Vainikainen, Jaana Ruoho, Jari Aaltonen (takana vasemmalla), Heikki Puotiniemi, Esa Tuominen, Pentti Kilpelä, Sakari Isolauri ja Juha Isolauri. Kuoroa johtaa Aini Tähtinen.

Vakkaopiston viihdekuoro aloitti toimintansa viime syksynä. Musiikkipedagogi Aini Tähtinen heitti idean opistolle ja se sai saman tien ilmaa siipiensä alle. Innokkaita laulajia ilmoittautui heti mukaan.
– Tämä oli vastaus rukouksiini, oikein toiveiden täyttymys, niin kauan olen toivonut juuri tällaista mahdollisuutta laulaa. Viimeksi olen laulanut seurakunnan nuorisokuorossa, hehkutti Jaana Ruoho.
Kansalaisopiston uutena ryhmänä syksyllä aloittanut, Tähtisen ohjaama viihdekuoro pitää leppoisan konsertin ystävänpäiväviikon kunniaksi Laitilan kirjastossa tiistaina 11.2 kello 18. Ohjelmistossa on tunnettuja kappaleita ikivihreistä ja popiskelmiin ja kansanlauluihin. Tapahtuma on myös hyvä tilaisuus tutustua ryhmän toimintaan. Hyväntuuliseen ja rentoon porukkaan mahtuu vielä laulajia mukaan.

Lue lisää 7.2.2014 lehdestä