Hannu Joren luento keräsi salin täydeltä yleisöä

0
Eläkkeellä oleva koulu- ja huumepoliisi Hannu Jore jatkaa sanojensa mukaan yleisön pyynnöstä valistustyötään. Hän kiertää kouluissa kertomassa päivänpolttavista asioista, huumeista, koulukiusaamisesta ja monesta muusta.
Eläkkeellä oleva koulu- ja huumepoliisi Hannu Jore jatkaa sanojensa mukaan yleisön pyynnöstä valistustyötään. Hän kiertää kouluissa kertomassa päivänpolttavista asioista, huumeista, koulukiusaamisesta ja monesta muusta.

Varppeen koulussa järjestettiin yläkoululaisten vanhemmille suunnattu luentotilaisuus, jonka karismaattisena esiintyjänä oli Hannu Jore. 30 vuotta koulupoliisina, 20 vuotta huumepoliisina ja 32 vuotta isänä ovat antaneet näkökulmaa nyt jo eläkkeelle siirtyneelle poliisimiehelle.

Hannu Jore on edelleen suosittu puhuja, sillä hänen tilaisuuksissaan tuskin kukaan jää kylmäksi. Varppeen koulussakin miestä oli odottamassa salin täydeltä kuulijoita.

– Minusta näyttää siltä, että kodin peruspilarit, rakkautta ja rajoja, ovat pahasti hukassa. Kertoisitte lapsillenne, jotka voivat välillä olla hermoja repiviä riiviöitä, kuinka paljon heitä rakastatte. Kertokaa se nyt, kun siihen vielä on tilaisuus, Jore sanoi.

Usein kuulee vanhempien kertovan ylpeinä, että he ovat kavereita lastensa kanssa. Kaveri on se, jonka kanssa lähdetään kylille, ystävä se, johon voi luottaa.
– Äidin ja isän paikka on olla kasvattaja ja luotettu ystävä, Jore sanoi.

Lue lisää 7.3.2014 lehdestä