Harmonikkakisan voitto Laitilaan

0

Vakka-Suomen musiikkiopistossa harmonikan soittoa opiskeleva laitialalainen Carolina Grönroos voitti Varsinais-Suomen nuorten harmonikkakilpailun 12-vuotiaiden standardibassosarjan. Kustavilainen Sini Lehtonen sai samassa sarjassa pronssia.

Muutoinkin Vakka-Suomen musiikkiopiston oppilaat menestyivät kisassa hyvin. Eerik Vainio Uudestakaupungista sijoittui hopealle 18-vuotiaitten sekä standardibasso- että melodiabassosarjoissa. Samassa sarjassa pronssille sijoittui taivassalolainen Laura Lahtinen. Vakka-Suomen musiikkiopiston harmonikkaoppilas Tyyne Mikkonen voitti 9-vuotiaitten standardibassosarjan.

Näiden menestyjien lisäksi Veera Kylänpää, Lauri Lahtinen, Emilia Häggström sekä Viivi Santala saivat kannustuspalkinnot.

Turun Soitannollinen Kerho ry:n järjestämä kilpailu käytiin sunnuntaina Turussa. Kilpailut järjestettiin erikseen niin standardi- kuin melodiabassosoittajille neljälle eri ikäryhmälle: 9-, 12-, 15- ja 18-vuotiaille.

Vakka-Suomen musiikkiopistosta osallistui kilpailuun kaikkiaan 7 oppilasta, joiden opettajana toimii Marja-Liisa Santala. Kaikki 28 kilpailuun osallistujaa saivat osallistumispalkinnot.