Johtajavalinnat loppusuoralla

0

Laitilan kaupunginhallitus kokoontuu huomenna käsittelemään kahta johtajavalintaa.  Ehdotuksena on, että sivistystoimen johtajan virkaan valitaan Heli Kiertokari-Laitinen Uudestakaupungista. Hän toimii tällä hetkellä Laitilan Kappelimäen alakoulun rehtorina.

Haastattelutyöryhmä äänesti esityksestään. Viisi jäsentä oli Kiertokari-Laitisen valinnan kannalla. Kokemäen hallintojohtajaa Marianne Mäkelää äänesti kolme ja Pyhärannan sivistystoimenjohtajan Tanja Nurmen puolesta äänesti yksi ryhmän jäsen.
Haastattelutyöryhmään kuuluvat kaupunginvaltuuston puheenjohtajat, kaupunginhallituksen puheenjohtajat, sivistyslautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä kaupunginjohtaja, kaupunginsihteeri ja sivistystoimenjohtaja.Sote-johtajaksi ehdolla ovat Taivassalon peruspalvelujohtaja Marika Polso ja Paimion johtava sosiaalityöntekijä Jussi Mattila. Molemmat ovat osallistuneet soveltuvuusarviointiin, jonka tulokset hallitus kuulee kokouksessa. Virkaa haki 11 henkilöä. Lopullisen valinnan johtajavalinnoista tekee kaupunginvaltuusto.