Kappelimäen luistelujoukkueelle murskavoitto

0
Jee! Laitilan Kappelimäen koulun luistelujoukkueen muodostivat kakkosluokkalaiset Niklas Kilpi (vas. edessä) ja Lenni Tuuna, kolmosluokkalaiset Veeti Toivonen ja Rasmus Heinonen sekä kakkosluokkalaiset Pinja Toivonen ja Verna Vuorela, kolmosluokkalainen Odessa Rinteelä sekä nelosluokkalaiset Olivia Isolauri ja Teresa Tapani. Kuvasta puuttuvat nelosluokkalaiset Nico Oksanen ja Konsta Ojala sekä kolmosluokkalainen Aada Niela.
Jee! Laitilan Kappelimäen koulun luistelujoukkueen muodostivat kakkosluokkalaiset Niklas Kilpi (vas. edessä) ja Lenni Tuuna, kolmosluokkalaiset Veeti Toivonen ja Rasmus Heinonen sekä kakkosluokkalaiset Verna Vuorela ja Pinja Toivonen, kolmosluokkalainen Odessa Rinteelä sekä nelosluokkalaiset Olivia Isolauri ja Teresa Tapani. Kuvasta puuttuvat nelosluokkalaiset Nico Oksanen ja Konsta Ojala sekä kolmosluokkalainen Aada Niela.

Laitilan Kappelimäellä on aihetta jättimäisiin tuuletuksiin. Koulun joukkue nimittäin voitti Lukon SM-liigaotteluiden erätauoilla kisatun luistelukilpailun.
Laitila otti tiistaina käydyssä finaalissa murskavoiton.
– Toiselle finalistille, Rauman Kaaron koululle, kävi ikävästi, sillä joukkueen ensimmäinen luistelija kaatui. Meidän luistelijat pääsivät siten selkeään etumatkaan, Laitilan joukkuetta ohjannut opettaja Annika Mattila kertoi.
Kappelimäen 12-henkinen luistelujoukkue muodostui toisen, kolmannen ja neljännen luokan oppilaista.
Joukkue palkittiin voitosta huikealla 600 eurolla. Summa on tarkoitus käyttää koulun liikuntavälinehankintoihin.
– Sählymailoja ja räpylöitä tarvitaan, lapset ehdottivat.
– Välitunneille voitaisi ostaa jalka- ja tennispalloja sekä hyppynaruja, Mattila jatkoi.

 

Lue lisää 7.3.2014 lehdestä