Korihait hävisi Kouvolassa

0

Korihait jatkoi hyviä otteitaan keskiviikkona Kouvolassa ja näytti olevan menossa toiseen perättäiseen voittoon. Vastustaja Kouvot oli kuitenkin loppuhetkillä vahvempi ja vei voiton. Ottelu venyi lopulta jatkoajalle. Kouvot oli viisi pistettä parempi lukemin 107 – 102 (45-36). Ottelun ratkaisuvaiheessa tapahtuneet epäselvät tuomaritulkinnat nousivat ottelun jälkeen suurimmaksi puheenaiheeksi, kuten myös Korihaiden vaihtopenkille vihelletty, vihaisesta tuijotuksesta tullut tekninen virhe. Ottelun videotallenne ei ole ollut Korihaiden saatavilla, joten raportointi on pitänyt tehdä pelin tiimellyksessä koettujen havaintojen perusteella. “Olen erittäin tyytyväinen ja ylpeä joukkueemme otteista. Harmittaa vain kun ottelun kolmas joukkue vei pelaajiltamme mielestäni ansaitun voiton”, kertoi Korihaiden valmentaja Petri Helminen. Korihaiden ottelut jatkuvat kotiottelulla sunnuntaina 23.maaliskuuta, kun Namika Lahti saapuu Pohitulliin klo 17 alkavaan otteluun.