Laitilassa vähiten työttömiä Varsinais-Suomessa

0

KotimaaLaitilassa on vähiten työttömiä Varsinais-Suomen kunnista. Tämä käy ilmi tällä viikolla julkistetusta helmikuun työvoimatilastosta. Laitilassa työttömänä oli helmikuussa 6,2 prosenttia työikäisistä, mikä on hivenen vähemmän kuin tammikuussa. Vuosi sitten luku oli 7,4 prosenttia.
Vakka-Suomessa myös Pyhärannassa ja Uudessakaupungissa työttömyys on laskenut viime vuodesta. Tammikuuhun verraten muutokset eivät ole suuria.
Kustavissa, Vehmaalla ja Taivassalossa työttömyys taas on kasvanut hiukan sekä viime vuodesta että kuluvan vuoden tammikuusta. Kustavissa nousua on eniten, 3,5 prosenttiyksikköä vuoden takaiseen verrattuna. Koko Varsinais-Suomessa työttömyys on kasvanut vuoden takaiseen verrattuna. Maakunnan työllisyyskatsauksen mukaan työttömänä oli helmikuussa 12,3 prosenttia työikäisistä, kun vuosi sitten vastaava luku oli 0,8 prosenttiyksikköä pienempi.

 

Lue lisää 28.3.2014  lehdestä