Laitilan hammashoitoon palkattiin lisää väkeä

0

Vastaava hammaslääkäri Ritva Soinu arvioi ruuhkan suun terveydenhuollossa helpottavan Laitilassa alkusyksystä.
Hammashoitolassa on jo työnsä aloittanut uusi hammashoitaja, ja sosiaali- ja terveyslautakunta valitsi viime viikolla myös uuden hammaslääkärin. Lääkäri pääsee aloittamaan työnsä Laitilassa huhtikuun lopussa.
Lounais-Suomen aluehallintovirasto (AVI) vaati Laitilalta selvitystä siitä, miten paikkakunnalla toteutuu suun terveydenhuollossa hoitoon pääsy.
Lain mukaan hoitoon tulisi hammashuollossa päästä kuudessa kuukaudessa, mutta tällä hetkellä Laitilassa joutuu hammaslääkärin vastaanotolle tai tarkastukseen pääsyä odottamaan reilusti pidempään, noin 9 kuukautta.
– Oli ihan hienoa tehdä selvitys aluehallintovirastalle, koska saimme kertoa asioiden helpottuvan jo melko pian. Tilanne paranee Laitilassa, sillä suun terveydenhuoltoon on palkattu lisää väkeä, kertoo Laitilan ylilääkäri Kristian Kallio.