Lumettomuus ei haitannut Lahdenvainion laskiaista

0
Uudenlaista tikanheittoa pyrkimyksenä rikkoa niin monta ilmapalloa kuin mahdollista. Heittämässä Fanni Heinilä, vuoroaan odottavat Sanni Rosvall ja Kristian Valpola. Taustalla leikkejä ohjannut Marita Heinilä. Tikkakisaa seurasivat Marja Nurminen ja Silja Norrena.
Uudenlaista tikanheittoa pyrkimyksenä rikkoa niin monta ilmapalloa kuin mahdollista. Heittämässä Fanni Heinilä, vuoroaan odottavat Sanni Rosvall ja Kristian Valpola. Taustalla leikkejä ohjannut Marita Heinilä. Tikkakisaa seurasivat Marja Nurminen ja Silja Norrena.

Laitilan seudulla peruttiin useita laskiaistapahtumia lumen puutteen vuoksi. Lumettomuus ei estänyt laskiaisen viettoa Pyhärannan Lahdenvainiolla, jossa Kaljasmajan maisemiin suunnitellut talviset huvit vaihtuivat kesäisiin leikkeihin, koska Kaljasjärven jäätilanteeseen ei ollut luottamista.

– Meillä oli suunnitelmissa kaikenlaista, Valpolan vanha kirkkorekikin entisöitiin tätä laskiaista varten, mutta emme halua riskeerata kenenkään turvallisuutta, vaikka jään sanotaankin vielä kestävän, Maarit Valpola selvitti.

 

Lue lisää 4.3.2014 lehdestä