Pestuumarkkinoilla tarjolla satoja työpaikkoja

0
Jyrki Vuoriaho Kymppi Servicestä, Katariina Oikarainen Ukipolikselta, Juha Sappinen Opteamilta, Pirkko Mäkelä TE-toimistosta, Sami Korpela Studentworkilta ja Jarkko Rantanen Hub Logisticsilta toivottavat työnhakijat tervetulleiksi Pestuumarkkinoille.
Jyrki Vuoriaho Kymppi Servicestä, Katariina Oikarainen Ukipolikselta, Juha Sappinen Opteamilta, Pirkko Mäkelä TE-toimistosta, Sami Korpela Studentworkilta ja Jarkko Rantanen Hub Logisticsilta toivottavat työnhakijat tervetulleiksi Pestuumarkkinoille.

Vakka-Suomessa järjestetään viikon päästä perjantaina Pestuumarkkinat, joissa on tarjolla satoja työpaikkoja eri aloilta. Messuilla esittäytyvät muun muassa juuri 300 työntekijän tarpeestaan ilmoittanut Valmet Automotive, Hub Logistics Automotive sekä laitilalaiset Naval, Laserkeskus sekä Jätehuolto Helistölä. Paikan päällä on myös useita henkilöstövuokraus ja rekrytointiyrityksiä. Yksi niistä on laitilalainen Kymppi Service.

– Hankkeena Pestuumarkkinat on ollut uskomaton, Kymppi Servicen toimitusjohtaja Jyrki Vuoriaho kertoo.

Tarjolla on satoja eri alojen työpaikkoja. Työsuhteita on sekä vakituisia että määräaikaisia. Lisäksi tarjolla on kesätyöpaikkoja sekä opinnäytetyömahdollisuuksia.

Hub Logistics ilmoitti viikonloppuna tarvitsevansa 60 uutta työntekijää.

– Työ on varastointia. Tarvitsemme muun muassa trukkikuskeja. Välttämättä ei tarvitse osata ajaa trukkia entuudestaan, me voimme myös kouluttaa tehtävään. Asenne ratkaisee, vastikään Keravalta Laitilaan perheineen muuttanut Hub Logisticsin logistiikkapäällikkö Jarkko Rantanen kertoo.

 

Lue lisää 7.3.2014 lehdestä