Poliisi varoittaa vanhuksia huijareista

0

Iäkkäitä ihmisiä on joutunut huijauksen kohteeksi kerrostalossa Porissa. Eilen illalla mies oli painanut kerrostalon ovisummeria ja päässyt sen jälkeen tekaistulla syyllä rappuun ja asuntoon sisälle. Hän harhautti asunnon iäkästä asukasta ja anasti tämän lompakon, jossa oli rahaa ja pankkikortti. Mies poistui tämän jälkeen asunnosta.
Hetken kuluttua anastuksen kohteeksi joutunut henkilö sai tuntemattomasta numerosta puhelinsoiton, jossa soittaja on esittäytyi poliisiksi ja tiedusteli, onko anastuksen kohteeksi joutuneelta henkilöltä viety jotakin. Tämän jälkeen poliisiksi esittäytynyt pyysi pankkikortin tunnuslukua.
Teon kohteeksi on valittu iäkkäämpiä ihmisiä.
Poliisi varoittaa ihmisiä edellä mainitusta huijarista ja muistuttaa, ettei poliisi missään tapauksessa pyydä ihmisiltä esimerkiksi pankkikortin tunnuslukua puhelimessa.
Asiasta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä numeroon 050-4564963.