Tunteikas musiikki täytti opistotalon pyhäiltana

0
Esiintyjät Timo Yli-Nokari (vas.), Pasi Rantala, Marianne Mäkelä, Mauri Nurminen, Jari Helmisaari, Mauri Tauren, Katariina Oikarainen, Viivi Santala, Jani-Petri Vallamo ja Marja-Liisa Santala saivat isot päätösaplodit täydessä salissa. Kuva: Terho Oikarainen
Esiintyjät Timo Yli-Nokari (vas.), Pasi Rantala, Marianne Mäkelä, Mauri Nurminen, Jari Helmisaari, Mauri Tauren, Katariina Oikarainen, Viivi Santala, Jani-Petri Vallamo ja Marja-Liisa Santala saivat isot päätösaplodit täydessä salissa. Kuva: Terho Oikarainen

Oli jotenkin ennakoitavissa, että kansa kokoontuu kuuntelemaan slaavilaisen musiikin melankoliaa. Opistotalon sali oli sunnuntai-iltana täynnä kuulijoita, kun Laitilan pelimannit Marja-Liisa Santalan johdolla polkaisi käyntiin Uralin pihlajan.

Illan solisteina lauloivat eläytyvästi Katariina Oikarainen ja venäläiseen perinneasuun pukeutunut Jari Helmisaari. Myös nuori hanuristi Viivi Santala esiintyi laulajana. Pelimanneja oli avustamassa ammattisoittaja, viulisti Marianne Mäkelä. Yleisö intoutui mukaan heti alusta alkaen.

 

Lue lisää 4.3.2014 lehdestä