Työllisyystilanne parantunut Vakka-Suomessa

0

TalousLaitilassa on Varsinais-Suomen toiseksi paras työllisyystilanne. Tammikuun tilastossa työttömyysaste oli 6,8 prosenttia. Vähiten työttömiä on Ruskolla. Laitilassa työttömyystilanne on parantunut sekä joulukuusta että vuoden takaisesta. Työttömyys heikkeni tammikuussa Varsinais-Suomessa vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna. Ainoastaan Vakka-Suomessa työllisyys on parantunut.  Tammikuun lopussa työttömyysprosentti oli Vakka-Suomessa 9,4. Joulukuussa 2013 se oli 11,4.
Myös alle 25-vuotiaiden työllisyystilanne paranee. Heitä oli tammikuussa työttömänä 7,6 prosenttia vähemmän kuin vuosi sitten. Vielä paremmin menee yli 50-vuotiailla. Heitä oli tammikuussa työttömänä 13,8 prosenttia vähemmän kuin vuosi sitten.

Lue lisää 7.3.2014 lehdestä